Redőnyök/Árnyékolók

Típusok

Ha Ön is tartós, gondtalan, jól működő és költséghatékony redőnyt szeretne, akkor az alumínium redőny az Ön számára a tökéletes választás. Az alumínium redőnyök egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy mindenféle redőny készíthető belőlük, mégpedig külső tokos, vakolható tokos, illetve belső tokos redőny is. Ár/érték arányban ez a legkedvezőbb és egyben a mindennapos használatra is a legmegbízhatóbb választás. A nálunk kapható redőnyök összes fajtája készülhet szúnyoghálóval kombinálva is!

Minden színben kapható!

Katalógus megtekintése
aluminium redőnyök

Ha jó minőségű műanyag redőnyöket keres elérhető áron, akkor jó helyen jár, hiszen itt mindent megtalál. Típustól függetlenül, ha egyszerűbb és olcsóbb megoldást, vagy modernebb és prémium minőségű műanyag redőnyt szeretne. A műanyag redőny az egyik legnépszerűbb típus itthon, első sorban az árának köszönhetően, illetve egyszerű és könnyen kezelhető. Az ártól függetlenül kiváló sötétítő és szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A nálunk kapható redőnyök összes fajtája készülhet szúnyoghálóval kombinálva is!

Minden színben kapható!

műanyag redőnyök

Különlegesen modern megjelenést kölcsönözhet vele otthonának. A mozgatható alumínium lamelláknak köszönhetően a lamellák dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét. Esztétikailag kiemelkedő, nagyon hatékony, a modern építészetben nagyon elterjedt. Igazi prémium kiegészítő. Színpalettánkon a feketén és az antraciton keresztül a legmerészebb színek is egyaránt megtalálhatóak!

Minden színben kapható!

Katalógus megtekintése
Zsaluzia árnyékolók

Mindegyik típus rendelhető beépített szúnyoghálóval!

Színválaszték megtekintése

Ajánlatkérés

Konkrét árajánlatot felmérés után tudunk adni. Előzetes ajánlattal kapcsolatban, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.